måndag, juni 12, 2006

VM-feber

Det är bara att kapitulera. Jag har läst fem VM-bilagor som med total tvärsäkerhet haft fel om startuppställningar i nästan alla lag. FIFA:s bilaga hade inte ens bemödat sig med att ha rätt trupper. Alexander Östlund kan köpa den tidningen och låtsas att han var med i svenska laget.

Några VM-funderingar:

- Svenska laget bråkar. Alla försöker säga att det är bra. Lagerbäck låtsas som om det inte har hänt. Som idrottsledare kan jag säga att bråk i truppen är tragiska och tar energi från att spela bra.

- Storlagen tar ledningen med 1-0 och kör sen säkert, byter ut forwards och tar in råskinn. Hoppas någon snart åker på en riktig stjärnsmäll och tappar ledningen. Fotbollen behöver det.

- Sverige slår långbollar och lämnar Ljungberg utanför spelet. Den ende offensive spelaren som är i form. Mellberg har träfötter. Varför ska han slå långbollarna? Om dom nu ska slås alltså.

- Gräset i Sveriges match var både strävt och halt. Kan någon gräsexpert förklara!

- Tills dess någon bevisar motsatsen (Gärna Holland) tror jag Brasilien vinner VM lätt. Fast Argentina med Messi och Tevez på bänken är självklart ruggiga. Ruggiga också genom att dom alltid har råskinn som tacklar riktigt hårt och skrämmer motståndare.

- Vilka blir årets frisyrlag? Japan brukar vara stabila med både färg och höjd och längd. Samma med Korea. Argentina har alltid halva laget med långt hår. Italien har alltid mest hårvax och flest pannband.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home