fredag, augusti 25, 2006

Låtsasspråk

Nytt är gammalt när man skrapar lite på ytan.

I Nya moderaternas omdaning till mittenparti och där Gunilla Karlsson kallat sig för kollektivavtalskramare, har vi från vänster haft svårt att tro att detta är på riktigt. Den breda högern försöker hålla sig polerad. Vi har länge anat att det bara är marknadsföring. Nu är det allt fler som försäger sig. Glädjande, eftersom folk skräms bort av en arrogant höger. Att Maud Olofsson sagt att de vill ner till EU-nivå på skatterna (-250 miljarder) är väl känt. Men nu slinter högern ofta.

1) Företagarna har frågat riksdagskandidater om de vill "modernisera" arbetsrätten. 8 av 10 "moderata kandidater vill det. Nyhetsflöde om detta.

2) Galningen Johan Stael Von Holstein kallar i Metro alla som röstar på socialdemokraterna för hjärntvättade.

3) En styrelseledamot i Villaägarna i Stockholm säger kraftigt rasistiska kommentarer vid en demonstration i Stockholm. Rätt roande faktiskt. Här hittar man en utskrift av när han "försade" sig. http://hannalofqvist.blogspot.com/

Vem försäger sig härnäst?

Dessutom står borgarna handfallna när de ska motivera varför välbeställda stockholmare behöver sänkt fastighetsskatt och varför sänkt A-kassa skapar fler jobb. Det ser lovande ut.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home