torsdag, september 07, 2006

Heja Vanja

Jag såg just Maud O mot Vanja LW i TV4:as valprogram. Hon slaktade Mauds beskäftiga smålögner om massarbetslöshet med en starkare argumentation i arbetslöshetsfrågorna än ens Persson mäktar med. Hon syns för lite i valrörelsen för sossarnas bästa. Persson slaktades med under 3.0 i betyg mot Rhinos 3,8. Var såg väljarna det? Vilket var urvalet? Inga politiska kommentatorer såg denna debattseger, inga valarbetare från andra partier. Meget mystiskt.

Och mediaflödet är att det är synd om lögnhalsen Leijonborg som stod och ljög i Aktuellt och ljög för Göran Persson i måndags. Herre jösses vilken pinsam journalistik vi har i det här landet. Nätenkäter tas på allvar och den borgerliga vinklingen är så löjlig att ord saknas.

Det blir en seger på samma sätt som EMU-valet. Folk blir så inbankade med borgerlighet att dom protesterar och gör uppror.

Och nu kommer Marit. Suck.

Andra bloggar om: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Tony J said...

"Och nu kommer Marit. Suck."

Det måste råda panik inom (fp), när man av fri vilja åter drar fram den där Marit. Har hon gjort något vettigt politiskt, sedan hon lanserade "matkassen" i tidningen Land ungefär för 35-40 år sedan ?

8:28 fm  
Blogger NIklas Theodorsson said...

Fast Marit har alltid haft en unik egenskap: Media har behandlat henne fullständigt okritiskt. Lennart Ekdals "Men han ljög ju" bemött med ett "Gjorde han verkligen det" var befriande kritiskt ur den synpunkten. Hon fick göra en egen pudel. Rätt patetiskt faktiskt.

9:10 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home